Twan Heetkamp Trailers

THT is een jonge en betrouwbare trailer verhuurder. In 2005 opgericht en in korte tijd uitgegroeid naar een wagenpark van ruim 2000 trailers. In 2007 ontstond het idee van de New Cool, in 2012 is het eerste prototype gaan rijden. Sinds januari 2015 rijdt de eerste New Cool.

Energie

De motor van de New Cool gebruikt geen diesel, maar werkt volledig elektrisch. Hierdoor wordt er dagelijks 30 liter diesel per trailer bespaard. Wanneer 20% van alle trailers in West-Europa op dit systeem zou werken, zou dat jaarlijks 525 miljoen liter diesel en 1.3 miljard kg CO₂ besparen.

Leasing & Verhuur

Twan Heetkamp Trailers biedt de New cool te huur aan voor een periode van 84 maanden. Bij de huurpijs zit het onderhoud en service inbegrepen.

THT 24/7 service

Door een compacte organisatie met korte lijnen, helpt THT u bij problemen snel en gericht verder. Door een goede samenwerking met werkplaatsen en dealers biedt THT u adequate 24/7 service.

De KvK heeft een nieuw product voor Duurzaam Ondernemen ontwikkeld: het Kansenkompas. Dit kompas geeft richting aan de mogelijkheden die er zijn om duurzamer te ondernemen en geeft bij 34 duurzame maatregelen een mooi praktijkvoorbeeld. Een van deze praktijkvoorbeelden is de New Cool. De trailer staat genoemd onder het hoofdstuk ‘Duurzame bedrijfsvoering’.

Het complete kompas is te zien via: https://www.kvk.nl/download/Kansenkompas%20Bedrijfsvoering_tcm109-446242.pdf

New Cool voor Müller

Afgelopen maand is Müller Fresh Food Logistics met een New Cool trailer gaan rijden. Müller is een logistieke dienstverlener voor koel- /vriesdistributie en warehousing van levensmiddelen.

 

Ruim 75 jaar geleden begon Müller als een klein familiebedrijf. In de loop der jaren zijn ze uitgebreid naar een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf. Hierbij sluit de New Cool trailer goed aan. Deze innovatieve trailer verbruikt geen diesel maar heeft een electrisch aangedreven koelmotor. Hierdoor is de trailer stil én heeft de trailer geen uitstoot van CO2, roet en fijnstof.

Sponsoring raceteam InMotion

InMotion is een studententeam dat een elektrische raceauto ontwikkeld heeft. Het team bestaat uit 50 studenten van de TU/e en Fontys Hogescholen. Hun uiteindelijke doel is om als eerste studententeam de 24 Hours of Le Mans te rijden. Twan Heetkamp Trucks ondersteunt het team hierbij door een doubledeck trailer en trekker ter beschikking te stellen.

Aanstaande pinksterweekend gaat het team een recordpoging doen op het circuit van Zandvoort. We willen de mannen alvast heel veel succes wensen!

Lees meer...

Elektrische truck Nikola

Afgelopen week heeft Twan een bezoek gebracht aan Nikola Motor Company in Salt Lake City. Zij hebben een elektrische truck ontwikkeld, deze heeft een range van ongeveer 2000 km. Een mooie kans om in samenwerking met de New Cool een volledig emissieloze combinatie op de weg te brengen.