Twan Heetkamp Trailers

THT is een jonge en betrouwbare trailer verhuurder. In 2005 opgericht en in korte tijd uitgegroeid naar een wagenpark van ruim 2000 trailers. In 2007 ontstond het idee van de New Cool, in 2012 is het eerste prototype gaan rijden. Sinds januari 2015 rijdt de eerste New Cool.

Energie

De motor van de New Cool gebruikt geen diesel, maar werkt volledig elektrisch. Hierdoor wordt er dagelijks 30 liter diesel per trailer bespaard. Wanneer 20% van alle trailers in West-Europa op dit systeem zou werken, zou dat jaarlijks 525 miljoen liter diesel en 1.3 miljard kg CO₂ besparen.

Leasing & Verhuur

Twan Heetkamp Trailers biedt de New cool te huur aan voor een periode van 84 maanden. Bij de huurpijs zit het onderhoud en service inbegrepen.

THT 24/7 service

Door een compacte organisatie met korte lijnen, helpt THT u bij problemen snel en gericht verder. Door een goede samenwerking met werkplaatsen en dealers biedt THT u adequate 24/7 service.

Afgelopen week heeft Twan een bezoek gebracht aan Nikola Motor Company in Salt Lake City. Zij hebben een elektrische truck ontwikkeld, deze heeft een range van ongeveer 2000 km. Een mooie kans om in samenwerking met de New Cool een volledig emissieloze combinatie op de weg te brengen.

Nieuw 5-assig container chassis

Nieuw in onze huurvloot, multifunctioneel 5-assig container chassis van Broshuis. Het chassis bestaat uit een 2-assig voorstuk en een 3-assig voorstuk, welke zijn te koppelen tot een 5-assig chassis. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Nieuw 40 ft kipper

Nieuw in onze huurvloot, 40 ft van Hool kipper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuw 30 ft kipper

Nieuw in onze huurvloot, 30 ft van Hool kipper. Voor meer informatie, neem contact met ons op.